Τι παίζει με τους Avenged Sevenfold: Θα βγάλουν κι άλλα τραγούδια;
News

Τι παίζει με τους Avenged Sevenfold: Θα βγάλουν κι άλλα τραγούδια;

Μπορεί οι Avenged Sevenfold να έκαναν το κόλπο του αιώνα και να κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η υπόθεση έχει σταματήσει εδώ.

Και αυτό γιατί όλες οι ενδείξεις μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το συγκρότημα έχει κι άλλα τραγούδια να μας δώσει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Αρχικά, το είπαν οι ίδιοι. Στο podcast του Chris Jericho πριν από λίγες ημέρες, ο Μ. Shadows τόνισε ότι έχουν άλλα επτά τραγούδια που θα αποτελέσουν μέρος του άλμπουμ με κάποιο τρόπο μέσα στο επόμενο διάστημα.

Και οι φανατικοί οπαδοί τους έχουν ήδη ξεκινήσει το κυνήγι του θησαυρού, για να μην πιαστούν πάλι στον ύπνο. Το πρώτο στοιχείο είναι αυτή η εικόνα που θα δείτε από το επίσημο site του συγκροτήματος. Όπως βλέπετε το αριστερό μάτι του ρομπότ περιέχει μέσα το εξώφυλλο του ολοκληρωμένου άλμπουμ που κυκλοφόρησε επίσημα την προηγούμενη Παρασκευή. Μήπως λοιπόν αυτό που βλέπουμε στο δεξί μάτι είναι το εξώφυλλο για τα άλλα τραγούδια; Ενός EP μήπως;

skull-750x275

Το επόμενο στοιχείο που ανακάλυψαν κάποιοι οπαδοί του συγκροτήματος έρχεται στο βίντεο που δείχνει το συγκρότημα να παίζει ζωντανά το The Stage στο κτίριο της Capitol. Αν πάτε στο 2.45 θα ακούσετε μία φωνή που αντί να λέει τους στίχους από το τραγούδι λέει το εξής: Voltaic Oceans on December 9th.

Το θέμα με το Voltaic Oceans θεωρητικά έχει λυθεί, αφού ο Chris Jericho που είχε ξεκινήσει τη φημολογία πριν μερικές εβδομάδες δήλωσε ότι ήταν ένα κόλπο που σχεδίασε μαζί με τον Shadows για να παραπλανήσουν τους οπαδούς και να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η έκπληξη με την απρόσμενη κυκλοφορία την προηγούμενη εβδομάδα.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι περιμένουμε πως θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση και μέχρι τότε έχουμε να ακούμε το καταπληκτικό νέο άλμπουμ τους που αποθεώνεται σχεδόν από όλους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ