Όλες οι λεπτομέρειες για τις δύο συναυλίες των Dropkick Murphys στην Ελλάδα
Music

Όλες οι λεπτομέρειες για τις δύο συναυλίες των Dropkick Murphys στην Ελλάδα

Σας ενημερώσαμε το μεσημέρι της Τετάρτης για τις δύο συναυλίες των Dropkick Murphys, που επιστρέφουν στην Ελλάδα λίγους μήνες μετά τη θριαμβευτική εμφάνιση τους στο Rockwave, για να παίξουν στις 10 και 11 Φεβρουαρίου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα.

Και τώρα όλες οι λεπτομέρειες με το σχετικό δελτίο Τύπου: 

Το καλοκαίρι που πέρασε είχε άρωμα Dropkick Murphys, μιας και οι Βοστωνέζοι ισοπέδωσαν το Vibe Stage του Rockwave Festival σε μια εμφάνιση που συζητήθηκε όσο καμία άλλη, δίνοντας τέλος στην εικοσαετή αναμονή του ελληνικού κοινού.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στο Principal Club Theater (για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη) & το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Piraeus 117 Academy στην Αθήνα θα αποδείξουν ότι μπορούν να ισοπεδώσουν και κλειστούς χώρους.

Οι Dropkick Murphys είναι το Celtic punk θα πουν κάποιοι και το celtic punk είναι οι Dropkick Murphys. Θα μας βρουν σύμφωνους στο πρώτο σκέλος της πρότασης μα οι Dropkick Murphys είναι πολλά περισσότερα.

Σχηματίστηκαν το 1996 στη Μασαχουσέτη και 2 χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους, θρυλικό πλέον δίσκο “Do or Die”.H φυγή του Mike McColgan έφερε τον Al Barr πίσω από το μικρόφωνο και το δεύτερο studio album τους “Gang’s All Here”. Πιο κοντά στο hardcore και το street punk λοξοκοιτώντας από τη μία στους Clash και τους RAMONES και από την άλλη στους Pogues και τους Dubliners o δίσκος αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς.

Ανήκουν στα ελάχιστα groups που κάθε τους κυκλοφορία ήταν εξαιρετική και συνεπής με όσα πρεσβεύει το συγκρότημα. Το «Τhe Meanest of All Times” αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους fans με το “Johnny I hardly knew ya” να τραγουδιέται από χιλιάδες οπαδούς, ενώ και ο πιο πρόσφατος δίσκος «Signed and Sealed in Blood” μας χάρισε το “Rose Tattoo” για να συνοδεύει τα βράδια μας!

Οι Dropkick Murphys δεν έκρυψαν ποτέ την αγάπη τους για την εργατική τάξη, την στήριξη τους σε αυτή, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκαν πλάι σε κοινωνικές ομάδες όταν εκείνες διεκδικούσαν στοιχειώδη δικαιώματα. Ο Κen Casey (μπάσο, φωνή) ιθύνων νους του συγκροτήματος έχει καταφερθεί πολλές φορές κατά του φασισμού και του ναζισμού, αποδεχόμενος την πολιτική χροιά κάποιων εκ των τραγουδιών τους.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στο Principal Club Theater (για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη) & το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Piraeus 117 Academy στην Αθήνα, θα επιβεβαιώσουν πως είναι ένα τα πιο ψυχωμένα συγκροτήματα που υπάρχουν εκεί έξω, φωνάζοντας πως το Celtic Punk είναι ακόμη ζωντανό και δεν πρόκειται να το αφήσουν να πεθάνει! Shipping up to Greece again folks! See you there! Do not miss these ones.

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου

Eισιτήρια

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 26€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 28€
Στην τελική φάση της προπώλησης τα εισιτήρια θα κοστίζουν 30€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), tηλ.210 3608366

Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ