Τα τρία λεπτά από την πρεμιέρα του Walking Dead περιέχουν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ spoiler
News

Τα τρία λεπτά από την πρεμιέρα του Walking Dead περιέχουν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ spoiler

Θα απευθυνθούμε τώρα στους φανατικούς τους Walking Dead. Τέτοιοι είμαστε και εμείς. Θυμάστε που σε όλη τη διάρκεια των τελευταίων επεισοδίων της 6ης σεζόν μας είχε πιάσει ένα άγχος αφού ξέραμε ότι κάποιος θα πεθάνει; Θυμάστε που είδαμε τελικά το φινάλε και ενώ μείναμε εντυπωσιασμένοι με το ντεμπούτο του Negan μας έμεινε μία πικρή γεύση από το γεγονός ότι δεν μάθαμε ποιος πέθανε; Και μετά λέγαμε πως στο διάολο θα περάσουν έξι μήνες;

Ε, λοιπόν αυτοί οι έξι μήνες πέρασαν και δεν χρειάστηκαν παρά μόνο τρία λεπτά από την πρεμιέρα, που δόθηκαν στη δημοσιότητα στη New York Comic Con για να μας τραβήξουν πάλι βίαια στον κόσμο της σειράς.

Μεταφερόμαστε λοιπόν ξανά στο ίδιο σημείο που τους είχαμε αφήσει όλους. Μόνο που ο Negan έχει ήδη σκοτώσει αυτόν που έχει σκοτώσει. Δεν βλέπουμε φυσικά ποιον, αν και ο Negan αφήνει ένα υπονοούμενο για το ποιος μπορεί να είναι.

Είναι αυτό που συμβαίνει μετά που μας άφησε με ανοιχτό το στόμα. Αν θέλετε να αποφύγετε το spoiler τότε καλύτερα να μην δείτε το βίντεο και να μην δείτε τι θα γράψουμε μετά από αυτό.

Το είδατε ε; Ανατριχίλες ε; Και ξέρετε τι σημαίνει το γεγονός ότι ο Negan πήρε μαζί του τον Rick. Πάει το χέρι του Rick. Κάτι που στο κόμικ συμβαίνει πολύ νωρίτερα και υπεύθυνος για αυτό είναι ο κυβερνήτης. Δεν ξέρουμε πάντως για ποιο λόγο μας το δείχνουν από τώρα και θα προτιμούσαμε την έκπληξη, αλλά τι να κάνουμε την πατήσαμε πάλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ