Επίσημο: Ο Μαύρος Πύργος εκτός από την ταινία θα έχει και τηλεοπτική σειρά
News

Επίσημο: Ο Μαύρος Πύργος εκτός από την ταινία θα έχει και τηλεοπτική σειρά

Αυτό το σχέδιο υπάρχει εδώ και χρόνια αλλά όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά στην υλοποίηση.

Με την πρώτη ταινία του Μαύρου Πύργου να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των γυρισμάτων και να αναμένεται στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο του 2017 η εταιρεία παραγωγής MCR αποκάλυψε στο Entertainment Weekly ότι προχωρούν τα σχέδια και για τη δημιουργία μιας τηλεοπτικής σειράς που θα βασίζεται στα βιβλία του Stephen King.

Και πιο συγκεκριμένα στο τέταρτο βιβλίο του Μαύρου Πύργου το Wizard and Glass, κάτι που ήταν αναμενόμενο αφού η πλοκή γυρνάει πίσω στο παρελθόν σε μία συγκεκριμένη εποχή της ζωής του τελευταίου πιστολέρο.

Τα σχέδια περιλαμβάνουν φυσικά και τον Ίντρις Έλμπα που έχει πάρει το ρόλο του Ρόλαντ και θα είναι ο κεντρικός σύνδεσμος ανάμεσα στη σειρά και την ταινία αφού αφηγείται την ιστορία.

Αν όλα πάνε καλά λοιπόν με την κινηματογραφική μεταφορά και συνεχιστεί η παραγωγή και των επόμενων ταινιών η σειρά θα δέσει με το σύμπαν του Πύργου και θα έχουμε μπόλικο υλικό.

Και όσοι έχετε διαβάσει το Wizard and Glass ξέρετε ότι είναι ίσως το καλύτερο βιβλίο της σειράς. Οπότε οι προσδοκίες μας είναι τεράστιες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ