Ας το παραδεχθούμε: Ο Joker στο Suicide Squad είναι μια μεγάλη αποτυχία
News

Ας το παραδεχθούμε: Ο Joker στο Suicide Squad είναι μια μεγάλη αποτυχία

Μετά από περίπου έναν χρόνο ανυπομονησίας το Suicide Squad παίζεται εδώ και λίγες ημέρες και στην Ελλάδα. Και όσοι το είδατε θα είναι δύσκολο να μην συμφωνήσετε μαζί μας.

Η παρουσία του Joker μόνο ως αποτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί. Μπορεί να φταίει ο λιγοστός χρόνος που τον βλέπουμε στην οθόνη, μπορεί να φταίει η ερμηνεία, μπορεί να φταίει το look. Μπορεί να φταίνε όλα τα παραπάνω μαζί.

Από όποια πλευρά και να το πιάσουμε όμως μόλις οχτώ χρόνια μετά από μία από τις χαρακτηριστικές ερμηνείες στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου, αυτή του Χιθ Λέτζερ στο Dark Knight, οι δημιουργοί της ταινίας χειρίστηκαν τον χαρακτήρα εντελώς πρόχειρα. Αφαίρεσαν κάθε βάθος και μας παρουσίασαν έναν παλαβό νονό της νύχτας.

Θα ήταν δύσκολο ο οποιοσδήποτε να φτάσει στα ύψη που έφτασε ο Λέτζερ, αλλά στην περίπτωση του Suicide Squad ο Joker ήταν ίσως το χειρότερο σημείο της και σώθηκε μόνο από το γεγονός ότι οι σκηνές του ήταν μαζί με την Harley Quinn, με τη Μάργκοτ Ρόμπι να δίνει ρέστα.

Μπορεί από εδώ και πέρα ο χαρακτήρας να σωθεί; Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αλλά ποντάρουμε τα λεφτά μας ότι το Suicide Squad τον έκαψε ανεπανόρθωτα.

Όσο και να μας λέει ο Τζάρεντ Λίτο ότι οι περισσότερες σκηνές του κόπηκαν, δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι θέλαμε να δούμε παραπάνω από τα 10-15 λεπτά που είδαμε τελικά.

Ας αφοσιωθούν στη Harley Quinn από εδώ και πέρα στην DC και ας αφήσουν τη ανάμνηση του Joker στην ησυχία της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ