O Negan υπόσχεται ότι θα φέρει τρόμο και μακελειό στο Walking Dead
News

O Negan υπόσχεται ότι θα φέρει τρόμο και μακελειό στο Walking Dead

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από τη στιγμή που είδαμε το πρώτο trailer για την έβδομη σεζόν του Walking Dead.

Φυσικά και δεν θα μάθουμε ακόμα ποιο ήταν το θύμα του Negan, αφού θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την πρεμιέρα της νέας σεζόν αλλά ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν που έκανε το ντεμπούτο του στο φινάλε της έκτης σεζόν υπόσχεται ότι ο κόσμος του Walking Dead θα αλλάξει εντελώς.

Ο 48χρονος ηθοποιός ντύθηκε Negan και φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του Entertainment Weekly και τα όσα είπε μας γεμίζουν ανυπομονησία για τα νέα επεισόδια.

To Walking Dead πατάει το κουμπί του reset. Ο κόσμος ανήκει στον Negan πλέον. Αυτό που θα δείτε στο πρώτο μισό της σεζόν είναι τον Negan να σκορπάει τον τρόμο και το μακελειό. Και κάποιοι από τους χαρακτήρες που μάθατε να αγαπάτε δεν θα είναι στη σειρά πια, το τέλος τους θα είναι άσχημο. Αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα για το Walking Dead. Έχουμε φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά. Είναι εντελώς διαφορετική πια. Θα υπάρχει ένα εντελώς διαφορετικός συναίσθημα όταν τη βλέπεις. Θα δείτε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες σε μία θέση που δεν τους είχατε δει μέχρι τώρα. Θα είναι ευάλωτοι και θα είναι τα θύματα.

Η έβδομη σεζόν του Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου.

98645132002000-ew1425

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ