Πέντε σειρές για να δείτε τώρα που δεν έχει Game of Thrones
News

Πέντε σειρές για να δείτε τώρα που δεν έχει Game of Thrones

Το Game of Thrones μας έχει αφήσει από τα τέλη του προηγούμενου μήνα και η συζήτηση για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Όμως εμείς δεν μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια φυσικά και λιώνουμε ως συνήθως στις σειρές.

Έτσι είπαμε να μαζέψουμε πέντε σειρές που μπορούν να γεμίσουν το χρόνο σας μέσα στο καλοκαίρι μέχρι να έρθει πάλι το φθινόπωρο και να επιστρέψουν τα υπόλοιπα κολλήματα μας.

Φυσικά αυτές είναι οι δικές μας αγαπημένες σειρές και είναι σίγουρο ότι έχετε και εσείς πράγματα τα να προτείνετε.

Περιμένουμε λοιπόν προτάσεις στα σχόλια.

Outcast

outcast_main

Η σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Robert Kirkman (Walking Dead) έχει δυνατό ξεκίνημα και έχει φέρει κάτι που έλειπε από την τηλεόραση. Αγνές στιγμές τρόμου. O Kyles Barnes έχει ταλαιπωρηθεί από πιτσιρικάς από το πνεύμα του κακού. Έχει όμως τη δύναμη με τα βάλει με τη δαίμονα και το ανακαλύπτει σιγά σιγά όταν αρχίζει να συνεργάζεται με τον παπά της πόλης του. Το πείραμα μέχρι στιγμής λειτουργεί και η ατμόσφαιρα είναι όσο βαριά χρειάζεται.

https://www.youtube.com/watch?v=vAp117cxjIs

Preacher

preachers-625x350

Από την αρχή της προηγούμενης δεκαετίας είχαν γίνει πάρα πολλές προσπάθειες για να έρθει το Preacher στις οθόνες. Το δύσκολο έργο της μεταφορά του cult κόμικ ανέλαβαν οι Seth Rogen και Evan Goldberg με τη σειρά να κάνει πρεμιέρα τελικά στα τέλη Μαΐου στο AMC. Αν είδατε τον πιλότο και δεν ψηθήκατε δώστε του ακόμα ευκαιρία και θα αποζημιωθείτε. Η σειρά παίρνει τα πάνω της σιγά σιγά όταν αρχίζουμε να συνηθίζουμε όλα τα εξωφρενικά που βλέπουμε. Ένας παπάς που αποκτά τη δύναμη να τον υπακούν όλoι άμεσα όταν λέει κάτι με συγκεκριμένο τρόπο, ένα βαμπίρ από την Ιρλανδία που μοιάζει με τραγουδιστή πανκ συγκροτήματος και η πρώην του παπά που θέλει να τον φέρει ξανά στα μέτρα της. Εξαιρετικό!

12 Monkeys

12 Monkeys - Season 1

Μέσα στο μήνα ολοκληρώνεται η δεύτερη σεζόν της σειράς που αποτέλεσε μεταφορά της ομώνυμης ταινίας του Τέρι Γκίλιαμ. Οι συγκρίσεις ανάμεσα στα δύο σταμάτησαν πολύ γρήγορα αφού η σειρά πήρε τον δικό της δρόμο και έγινε μια μικρή απόλαυση με εβδομαδιαίες ανατροπές και χαρακτήρες που γουστάρεις να βλέπεις. Αν και τα νούμερα της δεν ανέβηκαν ποτέ έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό έτσι το SyFy ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει και για τρίτη σεζόν ο 2017.

Bloodline

Bloodline-large

Ανάμεσα σε δράκους, βαμπίρ, ζόμπι, εξορκισμούς και ταξίδια στα χρόνο έχουμε ένα βαρβάτο οικογενειακό δράμα έτσι για να αποτοξινωθούμε λίγο από τη φαντασία και να θυμηθούμε ότι η πραγματικότητα είναι πολλές φορές ακόμα πιο μαύρη. Η δεύτερη σεζόν υπάρχει ήδη στο Netflix εδώ και ένα μήνα και όλο το story περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια των Raybern που αρχίσει να καταρρέει όταν επιστρέφει στο ειδυλλιακό θέρετρο που ανήκει στη οικογένεια ο μεγάλος γιος που αποτελεί και το μαύρο πρόβατο από τα τέσσερα αδέλφια. Είναι βαρύ, είναι αργόσυρτο, αλλά αν του δώσετε χρόνο θα σας ανταμείψει.

https://www.youtube.com/watch?v=tRnS8FkcXNk

The Night Of

Αυτό δεν το έχουμε δει καν ακόμα, αφού κάνει πρεμιέρα αυτές τις ημέρες στο HBO και αποτελεί το δυνατό καλοκαιρινό του χαρτί. Μετά από μία ξέφρενη νύχτα που πέρασε με μία άγνωστη γυναίκα ένας άντρας ξυπνάει σε ένα κελί και είναι κατηγορούμενος για φόνο. Από εκεί και πέρα το μυστήριο αρχίζει σιγά σιγά να ξετυλίγεται. Παίζει ο Τζον Τορτούρο και αυτό είναι ένα μεγάλο συν, ενώ οι κριτικές για τα πρώτα επεισόδια είναι εξαιρετικές. Κάποιοι το συγκρίνουν μάλιστα σε ατμόσφαιρα με την πρώτη σεζόν του True Detective και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.

[iframe]<center><a href=”https://roxx.gr/radio”><img border=”0″ src=”https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/07/roxx-radio.png” width=”1000″ height=”147″ /></a></center>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ