Θα κάνει μαλακία η Σάνσα στον Τζον Σνόου;
News

Θα κάνει μαλακία η Σάνσα στον Τζον Σνόου;

Αν δεν έχετε δει ακόμα το φινάλε του Game of Thrones τότε καλύτερα να φύγετε τρέχοντας από εδώ. Και αυτό γιατί…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Στα έξι χρόνια που βλέπουμε το Game of Thrones ένα πράγμα θα παραμείνει σταθερό ότι και αν γίνεται τριγύρω. Ότι ο Τζον Σνόου δεν ξέρει τίποτα.

Θέλαμε να πιστεύουμε ότι αυτό θα αλλάξει όταν δολοφονήθηκε από τα χέρια των ανδρών της νυχτερινής φρουράς και επανήλθε στη ζωή από τη Μελισάνδρη, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον η φάση είναι same old Jon Snow.

Το απέδειξε περίτρανα στη μάχη των μπάσταρδων όταν αντί να παραμείνει πιστός στο σχέδιο που ο ίδιος είχε εκπονήσει, δεν άκουσε τη συμβουλή της Σάνσα για τον Ρίκον και έτρεξε μόνος του στο πεδίο της μάχης.

Σώθηκε μόνο και μόνο επειδή ήρθαν οι ιππότες της κοιλάδας τους οποίους είχε ειδοποιήσει η Σάνσα.

Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν υπήρχε μία υποβόσκουσα ένταση ανάμεσα στους δύο κάτι που προφανώς είναι κατάλοιπο στον χαρακτήρα της Σάνσα από τη μητέρα της την Κάτλιν η οποία δεν άντεχε καν να βλέπει τον Σνόου που της θύμιζε την κουτσουκέλα του Νεντ.

Βέβαια όπως επιβεβαιώθηκε στο φινάλε ο Νεντ δεν την είχε κάνει την κουτσουκέλα τελικά.

Η Σάνσα λοιπόν εμφανίζεται πρόθυμη στην αρχή του επεισοδίου να τα βρει με τον αδελφό της και του παραχωρεί το δωμάτιο των γονιών της αναγνωρίζοντας το αίμα των Σταρκ που τρέχει στο αίμα του.

sansajon

Συνεχίζει μάλιστα αυτό τον δρόμο όταν κάνει ξεκάθαρο στον Μικροδάχτυλο ότι δεν σκοπεύει να σταθεί στον πλευρό του.

Οι αμφιβολίες αρχίζουν μετά από αυτό, όταν οι άρχοντες του Βορρά ανακηρύσσουν τον Τζον Σνόου βασιλιά τους και του προσφέρουν την υποταγή τους και τα σπαθιά τους.

Σε αυτή τη σκηνή η Σάνσα παραμένει θεατής αφού κανένας δεν αναγνωρίζει το ρόλο που έπαιξε στο να κερδηθεί αυτή η μάχη. Η ματιά που ανταλλάσσει με τον Μικροδάχτυλο μας δείχνει ότι τα πράγματα ίσως δεν παραμείνουν και για πολύ καιρό ρόδινα στο Γουίντερφελ.

got610121515hsdsc40911jpg-6aaf44_765w

Στα έξι χρόνια που προβάλλεται η σειρά, η Σάνσα κατάφερε να ξεφύγει από όλους αυτούς που την καταπίεζαν και τη βασάνιζαν και έγινε η γυναίκα που ορίζει πλέον τη μοίρα της. Από την άλλη όπως είπαμε και στο ξεκίνημα ο Τζον Σνόου εξακολουθεί να μην ξέρει τίποτα.

Αν έρθει η ώρα που αυτοί οι δύο έρθουν σε κόντρα μάλλον ξέρουμε που θα ποντάρουμε τα λεφτά μας.

https://www.youtube.com/watch?v=rzOpXpMgEzU

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ