To Game of Thrones επιβεβαίωσε την δημοφιλέστερη θεωρία των βιβλίων!
Game of thrones

To Game of Thrones επιβεβαίωσε την δημοφιλέστερη θεωρία των βιβλίων!

Αν δεν έχετε δει ακόμα το φινάλε του Game of Thrones τότε καλύτερα να φύγετε τρέχοντας από εδώ. Και αυτό γιατί…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Σε ένα επεισόδιο που είδαμε τεράστια φωτιά, αλλαγή στο θρόνο, τον Τζον Σνόου να ανακηρύσσεται βασιλιάς του Βορρά, την Άρια να παίρνει την εκδίκηση της από τους Φρέι και την Ντενέρις να σαλπάρει επιτέλους για το Γουέστερος, το όραμα του Μπραν με τον Tower of Joy ίσως να πέρασε στα ψηλά από πολλούς, αλλά ήταν η επιβεβαίωση μίας θεωρίας που έχουν φτιάξει οι αναγνώστες των βιβλίων εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Ότι ο Τζον Σνόου δηλαδή δεν ήταν γιος του Νεντ Σταρκ, αλλά της αδελφής του Λιάνα και του Ρέγκαρ Ταργκάρευν. Το περίφημο R+L=J.

Το όνομα του Ρέγκαρ δεν ακούγεται από το στόμα της Λιάνα αλλά είναι προφανές από τη στιγμή που θέλει να προστατέψει τον Τζον από τον Ρόμπερτ Μπαράθιον, ο οποίος ήθελε να εξαφανίσει όλους του Ταργκάρυεν.

Και έτσι ο Τζον Σνόου από μπάσταρδος καταλήγει να είναι αυτός που φέρει το όνομα δύο σημαντικών οικογενειών του Γουέστερος, ενώ είναι και συγγενής της Ντενέρις (ανιψιός της για την ακρίβεια).

Όλα αυτά ακόμα δεν τα ξέρει ο Σνόου και πιθανότατα θα του αποκαλυφθούν από τον Μπραν κάποια στιγμή στο μέλλον, προς το παρόν όμως οι αναγνώστες που υποστήριζαν αυτή τη θεωρία μπορούν να είναι ενθουσιασμένοι.

Μικρή λεπτομέρεια βέβαια. Θα πρέπει να την επιβεβαιώσει και ο George RR Martin στα βιβλία του αλλά γι αυτό μάλλον θα περιμένουμε ακόμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ