O Μάθιου Μακόναχι θέλει να επιστρέψει στο True Detective!
News

O Μάθιου Μακόναχι θέλει να επιστρέψει στο True Detective!

Ξεκινάμε την πληκτρολόγηση αυτών των γραμμών κάνοντας παράλληλα το σταυρό μας και αν νομίζετε ότι αυτό είναι εύκολο σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι.

Κάνουμε το σταυρό μας γιατί είμαστε διατεθειμένοι να πιστέψουμε σε μία ανώτερη δύναμη αν αυτό βοήθησε τις προσευχές μας που θέλουν να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του Μάθιου Μακόναχι όπως εκφράστηκε σε συνέντευξη του στην εκπομπή Rich Eisen Show.

Ο Μακόναχι θέλει να επιστρέψει στο True Detective για μία ακόμα σεζόν! Ναι διάολε, ναι!

«Μου λείπει ο Ραστ Κόουλ. Μου λείπει να τον βλέπω τις Κυριακές τα βράδια» δήλωσε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε είπε: «Θα έπρεπε να ήταν στο σωστό πλαίσιο και με τον σωστό τρόπο. Αυτό που ένιωσα όταν διάβασα το πρώτο σενάριο, μέσα σε 20 λεπτά ήξερα ότι ήθελα να υποδυθώ τον Ραστ Κόουλ. Ήμουν ένας χαρούμενο άνθρωπος όταν γυρίζαμε τη σειρά για έξι μήνες, γιατί ένιωθα ότι βρισκόμουν στο δικό μου νησί. Ευτυχώς η γυναικά μου με άντεξε».

Αυτό ήταν λοιπόν. Μπορούμε επισήμως να ξεκινήσουμε την καμπάνια φέρτε πίσω τον Ραστ Κόουλ. Και τον Γούντι Χάρελσον φυσικά.

Η πρώτη σεζόν του True Detective απέκτησε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα φανατικό κοινό και αποθεώθηκε από τους κριτικούς αποκτώντας cult στάτους.  Η δεύτερη σεζόν που είχε εντελώς διαφορετικό καστ απογοήτευεσε το ίδιο και οι ιδέες του Νικ Πιτσολάτο που υπέγραψε σεναριακά και τις δύο σεζόν.

Στις αρχές της φετινή χρονιάς ο τότε πρόεδρος προγραμματισμού του HBO, Μάικλ Λομπάρντο, πήρε πάνω του την ευθύνη λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να πιέσει για να είναι έτοιμη η δεύτερη σεζόν τόσο γρήγορα, ενώ στα τέλη Μαΐου και σύμφωνα με δημοσιεύματα το True Detective έμοιαζε απίθανο να επιστρέψει.

Τώρα όμως; Μετά τη δήλωση του Μακόναχι είναι σίγουρο ότι κάποια γρανάζια θα κινηθούν και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να δούμε ξανά στις οθόνες μας τις μυθικές αυτές μορφές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ