Τα 50 δευτερόλεπτα του Game of Thrones που ανέβασαν τους παλμούς στο κόκκινο!
News

Τα 50 δευτερόλεπτα του Game of Thrones που ανέβασαν τους παλμούς στο κόκκινο!

Αν δεν έχετε δει ακόμα το ένατο επεισόδιο της έκτης σεζόν του Game of Thrones τότε καλύτερα να φύγετε τώρα από εδώ. Και αυτό γιατί…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILER

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Τα 30 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου που διήρκεσε η μεγάλη μάχη των μπάσταρδων στο Game of Thrones ήταν ίσως τα πιο έντονα που μας έχει προσφέρει η σειρά. Και αυτό γιατί ζήσαμε από μέσα το μεγαλύτερο μέρος της βλέποντας σχεδόν κάθε κίνηση του στη μάχη με τους Μπόλτον.

Το πιο χαρακτηριστικό σημείο δεν είναι άλλο από την tracking shot διάρκειας 50 δευτερολέπτων που δείχνει τον Σνόου να παλεύει σχεδόν μόνος του με τους εχθρούς με άλογα και βέλη να έρχονται από παντού.

Θυμίζουμε ότι σκηνοθέτης του επεισοδίου ήταν ο Miguel Sapochnik που μας χάρισε πέρυσι το εξαιρετικό επεισόδιο Hardhome ενώ την υπογραφή του θα έχει και το φετινό φινάλε της σειράς.

Δείτε ξανά τη σκηνή:

[iframe]<div style=”width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 55.833%;”><iframe src=”https://streamable.com/e/iyi1?logo=0&amp;hd=1″ frameborder=”0″ allowfullscreen webkitallowfullscreen mozallowfullscreen scrolling=”no” style=”width: 100%; height: 100%; position: absolute;”></iframe></div>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ