Ένας τύπος κατάφερε να διαβάσει τι έγραφε το γράμμα της Σάνσα στο Game of Thrones
News

Ένας τύπος κατάφερε να διαβάσει τι έγραφε το γράμμα της Σάνσα στο Game of Thrones

Αν δεν έχετε δει ακόμα το έβδομο επεισόδιο της έκτης σεζόν του Game of Thrones καλύτερα να φύγετε τώρα από εδώ. Και αυτό γιατί…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Μπορούμε -χωρίς να θεωρηθεί ότι υπερβάλλουμε- να αποκαλέσουμε την… περιοδεία των Σταρκ για ανεύρεση συμμάχων ως μία μεγάλη αποτυχία.

Εντάξει, κατάφεραν να πάρουν τους 62 Μόρμοντ που μάχονται ο καθένας ως δέκα άνδρες αλλά ακόμα και αν τους πολλαπλασιάσεις και τους κάνεις 620 και πάλι δεν προσφέρουν και μεγάλο πλεονέκτημα στη μάχη για το Γουίντερφελ.

Έτσι, προς το τέλος του επεισοδίου βλέπουμε τη Σάνσα να γράφει ένα γράμμα με στόχο να το στείλει κάπου με κοράκι. Προφανώς για να ζητήσει βοήθεια και το μυαλό όλων μας πάει στο που. Ή για να το θέσουμε καλύτερα σε ποιον.

Bah, DoF! - Imgur

Οι σκέψεις όλων επιβεβαιώθηκαν όταν κάποιος με αρκετό ελεύθερο χρόνο στα χέρια του κατάφερε να διαβάσει ένα μεγάλο μέρος του γράμματος.

Να λοιπόν τι λέει:

…να με προστατεύσεις. Τώρα έχεις την ευκαιρία να εκπληρώσεις την υπόσχεση σου. Οι ιππότες της κοιλάδας είναι υπό τις διαταγές σου.  Ελάτε βόρεια προς το Γουίντερφελ. Δώστε μας τη βοήθεια σας και θα φροντίσω να ανταμειφθείτε.

Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από αυτό αφού είναι προφανές ότι το γράμμα απευθύνεται στον Μικροδάχτυλο που έχει μαζί του τους ιππότες της κοιλάδας. Και φυσικά η βοήθεια που θα προσφέρουν στον στρατό του Τζον Σνόου πιθανότατα θα είναι καθοριστική στη μάχη με τον Ράμσεϊ Μπόλτον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ