Δύο εξαιρετικές θεωρίες για το τι πραγματικά συνέβη με την Άρια στο Game of Thrones
News

Δύο εξαιρετικές θεωρίες για το τι πραγματικά συνέβη με την Άρια στο Game of Thrones

Αν δεν έχετε δει ακόμα το έβδομο επεισόδιο της έκτης σεζόν του Game of Thrones καλύτερα να φύγετε τώρα από εδώ. Και αυτό γιατί…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Μία από τις  “Τι στο διάολο έγινε τώρα” σκηνές της φετινές σεζόν του Game of Thrones ήταν αυτή του μαχαιρώματος που δέχθηκε η Άρια από το κορίτσι που θέλει να τη σκοτώσει αφού θεωρεί ότι δεν είναι άξια για να γίνει απρόσωπη. Από το τέλος του επεισοδίου και μετά τα internet έχει γεμίσει θεωρίες που λένε ότι αυτό που είδαμε έκρυβε και άλλα πράγματα από πίσω.

Έχουμε για εσάς δύο από αυτές που κυκλοφόρησαν στο Reddit.

GOT_MP_091215_EP607-1981

Η πρώτη θεωρία λέει τα εξής. Πριν από τη σκηνή του μαχαιρώματος βλέπουμε την Άρια να δείχνει τα λεφτά της στον καπετάνιο με τέτοιο τρόπο που όλοι είναι σίγουρο ότι θα μάθουν πως ένα μικρό κορίτσι θα ταξιδέψει για το Γουέστερος το επόμενο πρωί.

Στη συνέχεια επιλέγει ένα ανοιχτό σημείο όπου θα μπορεί να ξεφύγει αμέσως μετά την επίθεση (μέσω της γέφυρας).

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι από την εκπαίδευση της ξέρει αρκετά  έτσι ώστε να είναι σίγουρη ότι θα δεχθεί επίθεση στην κοιλιά. Έτσι είναι πιθανό να έχει ένα ή παραπάνω σακουλάκια με αίμα γουρουνιού τοποθετημένα μέσα από τα ρούχα της. Αυτές τις πληροφορίες τις έχει από την ηθοποιό που έσωσε στο προηγούμενο επεισόδιο.

20160525_ep_607_Publicity_still_13.00152635

Μόλις βγαίνει από το νερό αφήνει πίσω της ένα μονοπάτι γεμάτο αίμα. Αυτός που θα της επιτεθεί για να την αποτελειώσει θα περιμένει ένα άοπλο (δεν έχει δείξει τη βελόνα καθόλου στη σκηνή) και αβοήθητο κορίτσι. Αντί για αυτό όμως θα συναντήσει την Άρια χωρίς κανένα τραυματισμό και με το όπλο της στο χέρι έτοιμη να γονατίσει τον εχθρό της.

Και κάτι ακόμα. Το πρόσωπο της γριάς που φορά το κορίτσι για να προσεγγίσει την Άρια. Το έχουμε ξαναδεί. Και το έχει δει και η Άρια στην πέμπτη σεζόν.

sub-buzz-14502-1465237331-9

Και πάμε τώρα στην επόμενη θεωρία που κυκλοφόρησε και αυτή στο Reddit και θυμίζει πιο πολύ την κατάληξη του Fight Club. Με διπλές προσωπικότητες και τέτοια…

Είναι μια θεωρία για το ποιο είναι στην πραγματικότητα το κορίτσι που έχει βάλει στο στόχαστρο την Άρια.

-Την έχουν δει μόνο ο Τζάκεν και η Άρια.

-Ξέρει ανά πάσα στιγμή τι κάνει η Άρια. Ξέρει πότε λέει ψέματα και που βρίσκεται.

-Προσπαθεί να πείσει την Άρια να τα παρατήσει. Την κάνει να αισθάνεται ανασφαλής.

Με βάση αυτά τα στοιχεία η θεωρία λέει το εξής: Το κορίτσι και η Άρια είναι το ίδιο πρόσωπο. Οι παραισθήσεις που έχει η Άρια είναι αποτέλεσμα του νερού που ήπιε όταν έφτασε στον ναό. Κατά μία έννοια το κορίτσι στην πραγματικότητα είναι ο κανένας. Η μόνη της αποστολή είναι να σκοτώσει την Άρια, αλλά όχι τον άνθρωπο. Την προσωπικότητα. Έτσι ώστε η μικρή Σταρκ να αφήσει πίσω τον εαυτό της και να γίνει στην πραγματικότητα απρόσωπη.

arya-and-waif-house-stark-38604553-4500-2994-c8019de7-0feb-4425-b416-7b0744b80434

Για αυτό και ο Τζάκεν λέει πάντα στο κορίτσι να βγει από  το δωμάτιο πριν μιλήσει στην Άρια. Στην πραγματικότητα θέλει από την Άρια να σταματήσει να συμπεριφέρεται ως διπλή προσωπικότητα. Θέλει απλά να μιλήσει στην Άρια. Για αυτό και όταν είναι μόνη της εμφανίζεται ξανά.

Όταν το κορίτσι φωνάζει «Το υποσχέθηκες» στον Τζάκεν είναι στην πραγματικότητα η Άρια που θέλει να «σκοτώσει» τον παλιό της εαυτό. Για αυτό και ο Τζάκεν χαμογελά όταν της δίνει την άδεια.

Ωραίες και οι δύο θεωρίες και έχουμε μπροστά μας τρία επεισόδιο για να δούμε αν θα γίνουν πραγματικότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ιστορία της Άρια έχει μπόλικο ψωμί ακόμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ