Συντετριμμένος από τον θάνατο του Nick Menza δηλώνει ο Dave Mustaine
News

Συντετριμμένος από τον θάνατο του Nick Menza δηλώνει ο Dave Mustaine

Ο κόσμος της metal μουσικής παραμένει συγκλονισμένος από τον θάνατο του Nick Menza πάνω στη σκηνή το βράδυ του Σαββάτου.

Ο πρώην ντράμερ των Megadeth άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Η σχέση του με τον Dave Mustaine πέρασε από 40 κύματα σε αυτά τα χρόνια, αλλά όπως είναι λογικό μπροστά σε ένα τέτοιο γεγονός ο frontman των Megadeth με δήλωση του εξέφρασε την οδύνη του για τον χαμό του Nick.

«Ξύπνησα σήμερα το πρωί με ένα μήνυμα από τον γιο μου που έγραψε ότι ο Nick Menza έφυγε από τη ζωή. Είμαι σοκαρισμένος, συντετριμμένος και στεναχωρημένος και αυτές οι λέξεις δεν είναι αρκετές».

Στη συνέχεια ο Dave Mustaine κάνει μία μικρή αναδρομή για την παρουσία του Nick στους Megadeth και συνεχίζει:

«Χωρίσαμε τους δρόμους μας μετά το Cryptic Writings.Όπως όλα τα αδέλφια έτσι και εμείς, διαφωνούσαμε κάποιες φορές, αλλά ο δεσμός μας παρέμενε ισχυρός.

Ως μουσικός, ο Nick είναι μία δυναμική jazz παρουσία, απρόβλεπτος και πάντα ψυχαγωγικός. Ήταν καταπληκτικός ντράμερ αλλά και ο χρόνος που πέρναγες μαζί του ως φίλος, συνάδελφος και άνθρωπος ήταν το κάτι άλλο.

Υπήρξαν πολλές φορές που συζητήσαμε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη μπάντα, αλλά για διάφορους λόγους αυτό δεν έγινε ποτέ. Ήμασταν πάντα σε επαφή, ερχόταν στις συναυλίες μας και είχε παραμείνει ένας καλός φίλος, ένας αληθινός επαγγελματίας και μία τεράστια προσωπικότητα.

Η οικογένεια των Megadeth πάντα φροντίζει τα μέλη της, έτσι περιμένουμε να ακούσουμε σύντομα πρωτοβουλίες για να βοηθήσουμε τα παιδιά του.

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ