Αντίστροφη μέτρηση για το Burger Fest!
Food

Αντίστροφη μέτρηση για το Burger Fest!

Δυο μέρες έμειναν για το Athens Burger Fest ’16, το πρώτο γαστρονομικό φεστιβάλ στην Ελλάδα αποκλειστικά αφιερωμένο στο Burger, που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 6 ως την Κυριακή 8 Μαΐου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο Γκάζι.

Η προπώληση εκπτωτικών/ειδικών/ομαδικών εισιτηρίων στο Viva.gr συνεχίζεται μέχρι την Πέμπτη, 5 Μαΐου, στις 15.00 στο https://www.viva.gr/tickets/festival/palio-amaxostasio/burger-fest-16/.

[iframe]<iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/zKIC6N8l-vc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

Το κάθε Burger House έρχεται με ένα menu διαμορφωμένο (και προσαρμοσμένο τιμολογιακά) με συνδυασμούς που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αποκλειστικά στο Athens Burger Fest! Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το παραδοσιακό καλοψημένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι τους πιο εξωτικούς συνδυασμούς!

Πέρα από τα συμμετέχοντα Burger Houses στο χώρο θα υπάρχει και stage από το οποίο θα περάσουν αγαπημένοι μουσικοί, DJs και stand-up comedians και παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους!

BNNER470X250-2cs6

Το lineup των Burger Houses που θα βρίσκεται στο χώρο αποτελείται από τα:

Brooklyn, The Taste Factory (Χαλάνδρι)

Αυθεντικές Νεοϋορκέζικες γεύσεις και ακαταμάχητες προτάσεις για επιδόρπια. Τhe taste factory is on!

Juicy Grill(Χολαργός)

Όταν στον κατάλογό σου έχεις burgers με ονόματα όπως “Bill Murray” και “Ari Gold” δε σε παίρνει να πέσεις χαμηλότερα από το «έπος» στον τομέα της γεύσης. Το Juicy Grill παίζει και λίγο ψηλότερα!

Queen Burger (Γλυφάδα)

To ιστορικότερο burger house της Αθήνας που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Μια δοκιμή θα σας πείσει ότι ο παλιός είναι όντως αλλιώς!

Hot Hot Burger Bar (11 σημεία στην Αττική & Ηράκλειο Κρήτης)

Πόσες φορές έχεις αναζητήσει τη vintage ατμόσφαιρα, τα κάδρα με τα pin-up girls και τα burgers του που γίνονται ανάρπαστα στις διάφορες γωνιές της πόλης; Το Hot Hot Burger Bar δε θα μπορούσε να λείπει από την παρέα μας!

Monster Burgers (Χολαργός)

Τα σπιτικά μπιφτέκια του Μοnster Βurger εκτός από λαχταριστά είναι και θεόρατα. Αντέχεις να τα βάλεις μαζί τους;

Mikaello (Γλυφάδα)

To νέο talk of the town της Γλυφάδας θα μας συστήσει την gourmet πλευρά του burger. Και ανυπομονούμε για αυτή τη γνωριμία!

ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ (Πειραιάς)

Το βλέπεις παντού στο Ιντερνέτ και σου τρέχουν τα σάλια αλλά ο Πειραιάς φαντάζει μίλια μακριά; Ε αφού δεν κατεβαίνεις εσύ, θα ανηφορίσει αυτό! Το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ και τα πελώρια μπιφτεκόψωμά του που έχουν κάνει τους διαιτολόγους να κλαίνε σε περιμένουν και καλό θα ήταν να έχεις γυμνάσει τα σαγόνια σου!

BullBust Burgers & Cocktails (Πειραιάς)

Αν και σχετικά νέο στο παιχνίδι, το BullΒust Βurgers & Cocktails έχει ήδη αγαπηθεί από τους Πειραιώτες (και όχι μόνο) για πολλούς λόγους. Βασικότερος απ’αυτούς, τα ζουμερά, χειροποίητα, ολόφρεσκα μπιφτέκια του!

The Big Kahuna Burger

Με τεράστια επιρροή από τα νησιά της Καραϊβικής, την Hawaii, τηv Λατινική Αμερική αλλά και την Ασία και γεύσεις-αποστάγματα από τους πιο εξωτικούς προορισμούς, το Βig Kahuna Burger κάνει την εκκωφαντική παρθενική του εμφάνιση στο Burger Fest και σερβίρει μερικά απ’ τα πιο gourmet burgers που τόλμησε κανείς να δοκιμάσει σ’ αυτήν την πόλη. Οι πρώτες ύλες του θα ξαφνιάσουν και θα ικανοποιήσουν και τους πιο διστακτικούς!

Στο χώρο του φεστιβαλ θα βρίσκεται και το αγαπημένο μας The Flea Market  ενώ τους Μικρούς μας Μπεργκερόφιλους θα υποδεχτούν οι Ξυπόλητοι Γίγαντες στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο. Μην ξεχνάμε βέβαια και το Μεγάλο Βραβείο του Καλύτερου Burger House τηςΑθήνας, που θα ψηφίσει αποκλειστικά το κοινό!

Ώρες λειτουργίας

Παρασκευή 17:00 – 01:00

Σαββάτο 12:00 – 01:00

Κυριακή 12:00 – 23:00

Athens Burger Fest 2016

Πού: Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι (https://goo.gl/maps/ULHCjnHGUkF2)

Πότε: 6, 7 και 8 Μαΐου 2016

Πόσο: 5 ευρώ (με μπύρα ή αναψυκτικό) / Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών

Προπώληση: http://www.viva.gr/tickets/festival/palio-amaxostasio/burger-fest-16/http://www.viva.gr/tickets/festival/palio-amaxostasio/burger-fest-16/

http://www.viva.gr/tickets/festival/palio-amaxostasio/burger-fest-16/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: