Σας απαυτώνουν οι μονόχνωτοι (με αφορμή το Netflix)
News

Σας απαυτώνουν οι μονόχνωτοι (με αφορμή το Netflix)

Δεν μου αρέσει να τα βάζω με άλλα site, ούτε με κείμενα άλλων ανθρώπων, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα το κάνω και ας με συγχωρέσει το συμπαθές site provocauter.gr και ο συντάκτης του κειμένου «Μήπως οι ζητωκραυγές για το Netflix έδειξαν πόσο μονόχνωτοι είμαστε», Κώστας Μανιάτης;

Κώστα μου δεν σε ξέρω, φαντάζομαι ότι είσαι συμπαθής άνθρωπος, εγώ πάλι δεν είμαι καθόλου και μπορούν να το επιβεβαιώσουν ένα σωρό άνθρωποι.

«Μήπως τα χιλιάδες posts για την άφιξη του Netflix επιβεβαιώνουν το πόσο μονόχνοτοι είμαστε» αναφέρει σε ένα σημείο το κείμενο.

Ενώ  λίγο πιο κάτω γράφει «Ξεκινάμε με το οξύμωρο του πράγματος. Είσαι σε ένα κοινωνικό δίκτυο και πανηγυρίζεις για το πόσο αντικοινωνικός είσαι. Γιατί τι άλλο είναι το να λες ότι «έλιωνα με τις ώρες βλέποντας σειρές, τώρα απλά θα λιώνω νόμιμα ή με περισσότερες επιλογές λιωσίματος, γιέηηη, Netflix επιτέλους ήρθες»;

Ο συντάκτης του κειμένου δηλώνει και αυτός φανατικός θεατής σειρών και τονίζει ότι το κείμενο αποτελεί πιο πολύ διάλογο με τον εαυτό του.

Τον συμπονούμε αλλά τον προτρέπουμε να μην νιώθει τύψεις που δίνουν τροφή σε αυτούς που θα αρχίσουν να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Θα είναι οι ίδιοι που πήγαν στην πρεμιέρα του Παπακαλιάτη.

«Όσο και αν δεν το πιστεύεις επειδή συνήθως οι σειρές του Netflix είναι καλλιτεχνικά υψηλού επιπέδου, ωστόσο δεν αξιοποιείς τον χρόνο σου ποιοτικά. Είναι ποιοτικός χρόνος να δεις μία ταινία ή ένα επεισόδιο, αλλά ως ένα σημείο, οτιδήποτε περισσότερο από αυτό το ΈΝΑ, σε απορροφά από άλλες ασχολίες που έχεις ανάγκη. Πχ από μια βόλτα ή να διαβάσεις ένα βιβλίο ή δεν ξέρω και εγώ πόσες ακόμα ποιοτικές ασχολίες που κι εγώ τις έχω ξεχάσει λόγω του τελευταίου κολλήματος μου με το Fargo και το Narcos».

Έχω ατράνταχτα επιχειρήματα για τις βόλτες. Γαμώ τις βόλτες. Και επίσης μην τρελαίνεστε, δεν είναι πρέζα οι σειρές. «Πρέζα» ναι. Όχι όμως κανονική. Νομίζω.

Και είναι μια απασχόληση κυρίως των σπιτόγατων. Δεν είναι οι ίδιοι τύποι με αυτούς που φωτογραφίζονται στα κλαμπ σε φωτό που ανεβαίνουν μετά στο Facebook. Και δεν ξέρω κανέναν ελεύθερο που θα του δινόταν η ευκαιρία να βγει με γκομενάκι και θα έλεγε όχι, γιατί θα κάτσει να δει σειρά. Αν το κάνει είναι μαλάκας με την κυριολεκτική έννοια. Και υπάρχει και ο κόσμος που δεν έχει παρέα να βγει. Δεν θα του πούμε πήγαινε μόνος σου σε μπαρ να γνωρίσεις γυναίκες.

Αυτό που θέλω να πω, είναι ένα. Λιώνουμε με σειρές και μπράβο μας. Γουστάρουμε που ήρθε το Netflix και το γράφουμε στο Facebook. Γούστο μας και καπέλο μας. Εχώ δει πολύ μεγαλύτερες μαλακίες να γράφονται στο Facebook σε σχέση με την έκφραση χαράς για την άφιξη του Netflix. Και δεν τις γράφουν αυτές τις μαλακίες συνήθως οι… μονοχνωτοί. Τις γράφουν οι έξω καρδιά.

Υ.Γ. O αρχικός μου τίτλος ήταν «Σας γαμάνε οι μονόχνωτοι» αλλά η διοίκηση του site τον λογόκρινε. Γαμώ τη διοίκηση του site.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: