Δεν αποκλείεται να έχουμε νέο άλμπουμ των Nevermore την επόμενη διετία
Music

Δεν αποκλείεται να έχουμε νέο άλμπουμ των Nevermore την επόμενη διετία

Ήταν τέτοιες μέρες πριν από τέσσερα χρόνια όταν αποχώρησαν από τους Nevermore οι Jef Loomis και Van Williams με την μπάντα να μπαίνει στον «πάγο» αφού και ο Warrel Dane εστίασε την προσοχή του στο reunion των Sanctuary.

Από τότε, τα νέα ήταν λίγα και οι ελπίδες να δούμε κάτι από τους Nevermore ελάχιστες. Με δηλώσεις του όμως ο Warrel άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουμε κάτι το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε:

«Οι Nevermore δεν έχουν πεθάνει. Έχω μυστικά σχέδια. Είχε όλους τους στίχους για ένα νέο άλμπουμ έτοιμους. Τότε ο Jeff Loomis και ο Van Williams έφυγαν. Η μπάντα δεν διαλύθηκε. Είχε τους στίχους έτοιμους και ήταν ένα concept στο στιλ των Nevermore. Και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να υπάρξει νέο άλμπουμ. Υπάρχει η υποστήριξη από την εταιρεία μας. Υπάρχει η υποστήριξη από ανθρώπους της δουλειάς που θα έκαναν εφικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Έτσι μην εκπλαγείτε αν δείτε ένα νέο άλμπουμ από τους Nevermore μέσα στα επόμενα ένα-δύο χρόνια. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω ποιος θα είναι στην μπάντα. Θα είναι σίγουρα ο Jim Sheppard. Θα ήθελα πολύ να είναι και ο Jeff Loomis, αλλά είναι μέλος των Arch Enemy τώρα, έτσι δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι πιθανό. Δεν είμαστε εχθροί σε καμία περίπτωση. Δεν μιλάμε πολύ, αλλά σίγουρα δεν είμαστε εχθροί. Δεν χωρίσαμε με κακό τρόπο. Θα δούμε…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ