Ο Charles Manson χώρισε την 27χρονη αρραβωνιαστικιά επειδή τον ήθελε μόνο για το… πτώμα του
Movies and TV

Ο Charles Manson χώρισε την 27χρονη αρραβωνιαστικιά επειδή τον ήθελε μόνο για το… πτώμα του

Ο Charles Manson βρίσκεται εδώ και 44 χρόνια στη φυλακή εκτίοντας ισόβια ποινή για ηθική αυτουργία στις δολοφονίες επτά ατόμων το 1969, ανάμεσα στα οποία και η γυναίκα του Roman Polanski, Sharon Tate.

Τα τελευταία χρόνια είχε συχνή επικοινωνία  με μία φανατική θαυμάστρια του, την Afton Elaine Burton, μια επικοινωνία η οποία ξεκίνησε όταν η 26χρονη σήμερα γυναίκα ήταν 17 χρονών!

Μάλιστα η Burton πριν μερικά χρόνια μετακόμισε για να ζήσει κοντά στη φυλακή όπου επισκεπτόταν τον Manson κάθε Σάββατο και Κυριακή για πολλές ώρες.

Στις 7 Νοεμβρίου οι δυο τους ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και σύμφωνα με την νομοθεσία θα έπρεπε για να ισχύσει ο γάμος, να τελεστεί μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Η εβδόμη Φεβρουαρίου που το τρίμηνο συμπληρώθηκε πέρασε και ο γάμος δεν έγινε!

Γιατί;

Σύμφωνα με δημοσιογράφο που έχει συχνή επικοινωνία με τον Manson, ο 80χρονος χώρισε την 26χρονη γιατί διαπίστωσε ότι αυτή τον ήθελε μόνο για το… πτώμα του.

Ήθελε δηλαδή μόλις πεθάνει να χρησιμοποιήσει το άψυχο κορμί του ως έκθεμα σε χώρο που θα δημιουργούσε γιατί πίστευε ότι το ενδιαφέρον του κόσμου θα ήταν μεγάλο. Ήθελε να βγάλει φράγκα δηλαδή.

Ένας ακόμα λόγος (σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή) είναι ότι ο Charles Manson -που είναι θεοπάλαβος- πιστεύει ότι είναι αθάνατος και θα ζήσει για πάντα. Οπότε έτσι κι αλλιώς δεν θα έχει άψυχο κορμί για να διαθέσει.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ