Ιδέα για σίριαλ (νούμερο 2)
Project 33

Ιδέα για σίριαλ (νούμερο 2)

Νεαρός επιχειρηματίας απαγάγει τη γυναίκα του συνεργάτη του. Ζητάει λύτρα, αλλά αντί να τηλεφωνήσει από καρτοκινητό και να αλλάξει τη φωνή του, τηλεφωνεί από το κινητό του και μιλάει κανονικά. Κατά λάθος θα εξηγήσει αργότερα στην αστυνομία. Όταν ο συνεργάτης του αρνείται να δώσει τα λύτρα σκοτώνει τη γυναίκα με το όπλο που νόμιζε ότι ήταν άδειο.

Κατά λάθος θα πει αργότερα στην αστυνομία.

Στην καταδίωξη που ακολουθεί, χτυπά με το αυτοκίνητο του ένα σχολικό λεωφορείο και το βγάζει από τον δρόμο. Ευτυχώς το σχολικό είναι άδειο αλλά ο οδηγός υποκύπτει στα τραύματα του.

Κατά λάθος θα πει αργότερα στην αστυνομία.

Λίγο πριν τη σύλληψη του φωνάζει ότι είναι αθώος και για να το αποδείξει πετάει στον αέρα την απασφαλισμένη χειροβομβίδα που κρατούσε. Σκοτώνει ένα σμήνος από χελιδόνια.

Κατά λάθος θα πει αργότερα στην αστυνομία.

Μία ημέρα μετά αφήνεται ελεύθερος, αφού ο εισαγγελέας πείθεται από τις εξηγήσεις του και τον τιμωρεί με υποχρεωτική παρουσία μία φορά το δεκαπενθήμερο στην εκκλησία για τον απογευματινό όρθρο. Όταν σκοτώνει τον παπά με ένα εξαπτέρυγο λέει ότι έγινε κατά λάθος και του δίνεται άφεση αμαρτιών. Ο νεαρός επιχειρηματίας είναι αληθινό πρόσωπο και ζει στο Καλαμάκι. Με τζατζίκι και πατάτες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ